:) I love Ozzie :)
Door: Marlieke
Blijf op de hoogte en volg marlieke
13 December 2008 | Australië, Airlie Beach
Mooi, mooier,mooist! Heet, heter, heetst! druk maar rustig, campervan, koud bier, chill, relaxed, kangaroos, duiken in 't great barrier reef en ..bedbugs...
Zoals je leest ben ik aangekomen in Australie :) wow, wat een cool land (alle Bangkok shit was snel vergeten!)!Na 1 dag Sydney (geweldige stad) zijn we naar Cairns gevlogen vanwaar we met een campervan naar Sydney terug zullen rijden. Links schakelen en rijden was even wennen, maar dat hebben we intussen onder de knie gekregen.
Helaas hadden we ook kleine vriendjes in onze camper, bedbugs genaamd, die ons flink toegetakeld hebben. Dus camper teruggebracht, volgende dag een nieuwe gekregen en alles, maar dan ook echt alles gewassen om die krengen uit onze tassen en kleding te krijgen!
Begonnen in het regenwoud boven Cairns met wat leuke wandelingetjes. Daar meteen ook onze derde camperganger ontmoet, een chille nederlandse jongen, die tot Sydney meegaat.
De afgelopen 2 dagen gechilld op Magnetic Island waar toevallig ook een fullmoon party was. Helaas is die in Thailand een stuk beter..
Morgen voor 3 dagen een zeilboot op met 20 man om door Whitsundays te touren (bounty eilanden :)).
Deze keer wel weer foto's, en wel via onderstande link:
Iedereen bedankt voor alle berichtjes en mailtjes!!
xx Marlieke
13 December 2008 - 12:41
Anke:
Hoi Liek,
Wat leuk om zo snel na ons telefoontje je update te lezen. Geniet maar van de warmte want het is hier heel erg koud. Veel plezier op de eilanden! Dikke kus
anke -
13 December 2008 - 12:51
Emma Beumer:
lekker wijf!!! -
13 December 2008 - 13:43
Sjouke:
He Marlieke,
Leuk om je verhalen te volgen. Ik heb natuurlijk vorige winter 3 maanden in cairns gewoond, dus herken wel e.a.
Woolshed, dansen op de tafels en irritante dronken engelsen...
The lagoon, het zwembad in Cairns waar 's nachts dingen gebeuren waardoor je er overdag niet meer wil zwemmen...
Bedbugs, oeps, in Oz altijd onder je matras controleren, dat is echt een plaag daar..
Neem je tijd in Sydney (was je waarschijnlijk wel achter), Byron Bay is leuk, ga er zeker ook duiken op Julian Rock (Sundive, zeg maar dat ik je heb gestuurd)
Brisbane vond ik matig..
Groetjes Sjouke -
13 December 2008 - 15:14
Monique:
Jaloers!!!! Enjoy! -
13 December 2008 - 16:34
Merette:
Mar, wat lekker dat je in Ozzie zit ;)!
Helaas gaat het foto kijken met mijn trage internet verbinding niet heel soepeltjes, dus daar moet ik later ff uitgebreid de tijd voor nemen ;)
Veel plezier nog daar!
Xje! -
13 December 2008 - 18:25
Rini.:
Hoi Marlieke,
Beter bedbugs dan bedcrocodiles, die was je niet zo makkelijk weg. Veel plezier.
Knuf, Rini. -
15 December 2008 - 15:33
Jonne:
Echt helemaal te gek Tijger. Australie is met deze temperaturen helemaal super. Hier is alles, zoals altijd, nog steeds heel kut!;) lekker veel lol blijven maken, want je reis begint al aardig op te schieten.
Kusjeeeeeee -
23 December 2008 - 16:07
Crazy Roomie:
poeh ben blij dat ik die bedbugs van dichtbij heb mogen meemaken. Mar wat een top tijd hebben we hier!!!!! xxx